ΓΙΑΤΡΟΣΟΦΙΑ

http://giatrosofia-bartzokas.blogspot.gr/
http://www.giatrosofia.com/giatrosofia

http://www.vita.gr/mindandbody/giatrosofia/
ΤΕΝΤΟΝΙΤΙΔΑ
http://giatrosofia-bartzokas.blogspot.gr/2014/03/blog-post_8222.html?spref=fb
πως μέσα σε τρις ήμερες θα απαλλαχτούμε από τον δυνατό πόνο της τενοντίτιδας στους καρπούς των χεριών μας 
         Για απαλλαχτούμε από τους δυνατούς πόνους της τενοντίτιδας θέλουμε δυο μέτρια κρεμμύδια και ένα λεμόνι όπως είναι με την φλούδα τα κόβουμε μέσα στο μπλέντερ ένα φλιτζανάκι του καφέ λάδι ένα φλιτζανάκι τσίπουρο μισό φλιτζανάκι αλάτι και μισό φλιτζανάκι CORN FLOYR  ...........................[ΤΟ ΜΕΊΓΜΑ  ΣΤΟ ΨΥΓΕΊΟ ] 
         Τρόπος τοποθέτησης περνούμε ένα κομμάτι βαμβάκι και απλώνουμε  2 κουταλιές της σούπας το σκεπάζουμε με βαμβάκι όπως το τοστ το τοποθετούμε επάνω  στον καρπό μας και του βαζουμε μια  μεμβράνη κουζίνας το δένουμε με έναν φαρδύ κάθε 3 η 4 ώρες το ανοίγουμε και προσθέτουμε μια νέα κουταλιά κατά την διάρκεια της ημέρας το έχουμε στο χέρι μας ημέρα και νύχτα  

=================================================

Η “συνταγή φάρμακο” που προλαμβάνει και θεραπεύει!!!       – 1 κεφάλι σκόρδο– χυμό από 2 λεμόνια

– 100 γραμμάρια βιολογικό μέλι– ένα κουταλάκι του γλυκού μαγειρική σόδα

H  “συνταγή φάρμακο” που χρησιμοποιείται  στο Θιβέτ έχει τις ακόλουθες θεραπευτικές ιδιότητες:        – Η αντιοξειδωτικές ιδιότητες, του μελιού προστατεύουν από τον καρκίνο, το διαβήτη, δυσκοιλιότητα, οστεοπόρωση, βοηθώντας σας να διατηρήσετε το σωστό  βάρος του σώματος.                                     – Έρευνα δείχνει ότι ο χυμός λεμονιού σε συνδυασμό με την μαγειρική σόδα (διττανθρακικό νάτριο )μπορεί να σώσει εκατομμύρια ζωές  που  βρίσκονται σε κίνδυνο εμφάνισης χρόνιων ασθενειών. Το μυστικό αυτού του συνδυασμού έγκειται στην προσθήκη συστατικό όξινου ανθρακικού νατρίου που φέρνει το ρΗ του σώματος στο φυσιολογικό εύρος. Λέγεται ότι αυτός ο συνδυασμός του χυμού λεμονιού και διττανθρακικό  είναι 10.000 φορές πιο ισχυρό από οποιαδήποτε χημειοθεραπεία.                 – Το σκόρδο θεωρείται ότι είναι το πιο ισχυρό φυσικό αντιβιοτικό.Επιτόπια έρευνα αποκαλύπτει ότι καθαρίζει το σώμα απο κάθε παράσιτο,και  προστατεύει τον οργανισμό από την εμφάνιση του διαβήτη και πολλές μορφές καρκίνου.
– Για τη θεραπεία του καρκίνου χορηγείται 3 κουταλάκια του γλυκού ημερησίως για 6 μήνες το χρόνο,( ένα δυο μήνες )– Για την πρόληψη του καρκίνου και του διαβήτη χορηγείται με άδειο στομάχι ένα κουταλάκι του γλυκού καθημερινά για 4 μήνες το χρόνο (κατά προτίμηση τον πρώτο μήνα της κάθε σεζόν)– Για την διατήρηση βάρους , θα πρέπει να τρώτε επτά ημέρες κάθε μήνα ένα κουταλάκι το πρωί με άδειο στομάχι, αλλά όχι πάνω από 6 μήνες το χρόνο .– Για την εξάλειψη εντερικών παράσιτων , είναι απαραίτητο να καταναλώνουμε το μείγμα αυτό καθημερινά για 10 ημέρες, ένα κουταλάκι το πρωί με άδειο στομάχι.– Για μια πλήρη αποτοξίνωση του οργανισμού , καταναλώνεται καθημερινά για έναν μήνα ημέρα, 3 κουτ.                                                                                                                            Εκτέλεση:Καθαρίζουμε το σκόρδο και τo κόβουμε σε πολλά μικρά κομμάτια, στη συνέχεια ανακατεύουμε με το χυμό λεμονιού ,το μέλι και την μαγειρική σόδα . Μεταφέρουμε το μείγμα σε ένα καθαρό γυάλινο βάζο και αφήστε το να καθίσει για 8-10 ημέρες.                                                         Μετά τη λήξη των 10 ημερών είναι ιδανικό για κατανάλωση. Φυλάσσεται πάντα στο ψυγείο. Αυτή συνταγή είναι από τον πληθυσμό του Θιβέτ, και αναγνωρίζει ότι είναι μια από της καλύτερες και εύκολες συνταγές με καταπληκτική επίδραση στην υγεία.                                                                          Ρωτήστε πάντα τον γιατρό σας πριν χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε συνταγή.                          Επιμέλεια- Μετάφραση :Ελένη Μιχαλάκη / newsitamea.gr
======================================================
http://fanpage.gr/life/igia/%CE%BB%CF%85%CE%B3%CE%AF%CF%83%CF%84%CE%B5-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%AC%CE%BC%CE%B5%CF%83%CE%BF-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BA%CF%81%CE%B1%CF%84%CE%AE%CF%83%CF%84%CE%B5-%CF%84%CE%BF%CE%BD/
ΛΥΓΙΖΟΝΤΑΣ  ΤΑ ΔΑΚΤΥΛΑ
=====================================================
http://share24.gr/fylla-sykias-thavmastes-therapeftikes-tous-idiotites-pou-den-gnorizame/

Φύλλα Συκιάς – Οι Θαυμαστές Θεραπευτικές τους Ιδιότητές 

1. Συνήθως τα φύλλα συκιάς τα καταναλώνουμε σε μορφή ροφήματος αφεψήματος. Προσθέστε ¼ φλιτζάνι ανά 1 λίτρο νερό και βράστε για 10 λεπτά, αφήστε για 5 λεπτά να ρουφήξει όλες τις ουσίες και σουρώστε.
2. Ψιλοκόψτε τα φύλλα σε σαλάτες.
3. Προσθέστε τα φύλλα σε γλυκά, όπως κέικ σύκου με καρύδια
4. Καταναλώστε τα ως σνακ αποξηραμένα.
5. Προσθέστε τα στα δημητριακά σας, όπως σε πλιγούρι βρώμης, ή σε σιτάρι.

ΠΩΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΦΥΛΛΑ

1. Κόψτε όσα φύλλα χρειάζεστε.
2. Πλύνετε καλά τα φύλλα και αφήστε τα να στεγνώσουν
3. Για το αφέψημα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε φρέσκα φύλλα και απλά να τα κόψετε σε μικρά κομμάτια.
4. Ορισμένα γεύματα, όπως τα γεμιστά φύλλα συκιάς χρειάζονται φρέσκα φύλλα.
5. Για να στεγνώσετε (αποξηράνετε) τα φύλλα, τοποθετήστε τα σε ένα βαμβακερό ύφασμα μπροστά από ένα ηλιόλουστο παράθυρο, όχι σε εξωτερικούς χώρους κάτω από τον καυτό ήλιο. Αλλάξτε τους τη θέση μερικές φορές την ημέρα. Όσο είναι καλοκαίρι, τα φύλλα στεγνώνουν σε 3 ημέρες.
6. Μόλις τα φύλλα είναι στεγνά, θρυμματίστε τα με τα χέρια σας και αποθηκεύστε τα σε ένα αεροστεγές δοχείο για μεταγενέστερη χρήση
===================================================================

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου